Vrtlar Dubrovnik d.o.o.

Vrtlar Dubrovnik d.o.o.

Spoj tradicije i novih trendova

Planirate svoj dan iz snova ?

Planirate svoj dan iz snova ?

Važan dio toga svakako su cvjetne dekoracije,a Vrtlar vam nudi kvalitetu,šaroliku ponudu i stručnost. Dogovorite s našim aranžerkama sve što želite i prepustite sve u njihove vrijedne ruke, a vi budite bezbrižni do svog najljepšeg životnog trenutka.

Tradicija i kvaliteta

Tradicija i kvaliteta

bezbroj puta dokazana stručnost Vrtlara i u ovoj će prigodi opravdati vaše povjerenje ...

  • Auti

Super User

Super User

Četvrtak, 22 Rujan 2016 16:40

Projekti

Noviji  projekti  realizirani u proteklih par godina su : Park Luja Šoletića u Gružu, Park na Obali Nikole Tesle, uređenje postaja Križnog puta na Srđu, uređenje skverova uz prometnice na Lapad stanici, kružni tok Lapad i Gruž, te park na spoju Vukovarske ulice i Ulice dr. Ante Starčevića

Više o svakom projektu u nastavku

 

 

Četvrtak, 22 Rujan 2016 09:43

Javna nabava

Vrtlar d.o.o., Dubrovnik, Điva Natali 7,  kao javni naručitelj,  objavljuje da nema gospodarskih subjekata s kojima ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi,iz razloga utvrđenih u članku 13. Zakona o javnoj nabavi (“Narodne novine” 90/11).Javna nabavaNaziv naručitelja, internet adresa, referentni CPV brojevi sadržani su u svakoj pojedinačnoj objavi javne nabave.

Pravilnik jednostavne nabave

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma Sukladno članku 21., stavak 2. Zakona o javoj nabavi (“Narodne novine” 90/11) Vrtlar d.o.o. objavljuje Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma.

 

Registar ugovora o javnoj nabavi i okvirnih sporazuma

Registar ugovora 2014.

 

Plan nabave

Sukladno članku 20., stavak 4. Zakona o javoj nabavi (“Narodne novine” 90/11) Vrtlar d.o.o.  objavljuje Plan nabave.


Plan nabave 2014.

Plan nabave 2015.

Plan nabave – javna nabava IZMJENA 2015

 Registar 2016

Registar 2015

Plan nabave 2016

Plan nabave - javna nabava IZMJENA 2016

Plan nabave 2017

Plan nabave 2017 - izmjena

Registar 2017

 

 


GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA 2013. GODINU

BILANCA stanje na dan 31.12.2013.

IZVJEŠTAJ O NOVČANOM TIJEKU

RAČUN DOBITI I GUBITKA

BILJEŠKE

GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA 2014. GODINU

BILANCA stanje na dan 31.12.2014

IZVJEŠTAJ O NOVČANOM TIJEKU

RAČUN DOBITI I GUBITKA

BILJEŠKE

GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA 2015. GODINU

BILJEŠKE 2015

RAČUN DOBITI I GUBITKA

BILANCA 2015

 

GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA 2016. GODINU

BILANCA 2016

BILJEŠKE 2016

IZVJEŠTAJ O NOVČANOM TIJEKU

RAČUN DOBITI I GUBITKA

 

GODIŠNJI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI ZA 2017. GODINU

BILANCA 2017

BILJEŠKE 2017

RAČUN DOBITI I GUBITKA

NOVČANI TIJEK

 

 

 

Četvrtak, 22 Rujan 2016 09:34

Vrtlar d.o.o.

 

Osnivanjem Ustanove za parkove i ukrasno bilje 06.ožujka 1953.godine započela je sustavna briga za zelenilo na dubrovačkom području. 

Vrtlar d.o.o. tvrtka je tradicije dulje od šest desetljeća, tvrtka koja se svih tih godina vješto utkala u živote naših sugrađana i tako postala sastavni dio života i u sretnim i u tužnim trenucima.

Naša čvrsta tradicija dokaz je postojanosti i kvalitete, dokaz odanosti našim sugrađanima. A činjenica da smo danas i više nego konkurentni na tržištu dokaz je i da se uspješno prilagođavamo novim trendovima i novim zahtjevima. Čuvamo naše stare i vjerne klijente, poznajemo njihove želje i potrebe, ali svakoga dana imamo i sve više novih koji nam poklanjaju svoje povjerenje.

Kroz godine smo se specijalizirali za više djelatnosti, a i danas nam je temeljna ona iz koje smo iznikli – održavanje zelenih površina. Projektiranje, izgradnja, rekonstrukcija ili samo održavanje postojećih površina naša je osnovna djelatnost za koju imamo kvalificiran kadar sa znanjem i dugogodišnjim iskustvom.

Nezaobilazan segment našeg poslovanja naše su cvjećarnice, a povjerenje koje nam darujete svakodnevno nastojimo opravdati; od biranog i freškog cvijeća izrađujemo raznovrsne bokete i cvjetne košare za razne prigode – , vjenčanja ,rođendane, krštenja… Sa svojim cvjetnim aranžmanima pristuni smo na svim važnim događanjima u gradu i županiji… A cvjetnim dekoracijama interijera i eksterijera, koje u suradnji s klijentima osmišljavaju naše iskusne djelatnice, postajemo dio trajnih uspomena velikih događanja.

Budite i Vi dio tradicije, uvjerite se čime i kako već desetljećima opravdavamo i čuvamo povjerenje svojih sugrađana. Neka naša cvjetna fantazija postane i dio vaših života!


Četvrtak, 22 Rujan 2016 09:24

Djelatnosti

Osnovna djelatnost Društva je održavanje javnih zelenih površina,projektiranje,izgradnja novih kao i rekonstrukcija postojećih javnih zelenih površina, privatnih vrtova, dječjih igrališta po narudžbi te svi ukrasi potrebni za buduće mladence i njihova vjenčanja. Organizacijske jedinice dijelimo na slijedeći način:

Organizacijska jedinica Javni nasadi 
- uređenje i održavanje javnih zelenih površina i privatnih vrtova po narudžbi

Organizacijska jedinica rasadnik Zaton:
- proizvodnja i uzgoj cvijeća,povrća,ukrasnog bilja, sadnog materijala i plodnih supstrata
- veleprodaja i maloprodaja

Organizacijska jedinica Cvjećarnica:
- maloprodaja raznog cvijeća i lončanica
- izrada cvjetnih aranžmana za sve prigode;vjenčanja,rođendani,domjenci
- izrada vijenaca, grobnih buketa, i slično
- Iznamljivanje dekoracijskih artikala; vaze,ukrasne krletke,ogledala,čaše,lampe..

Organizacijska jedinica Izgradnja:
- organizacijska jedinica Izgradnja pruža usluge projektiranja javnih zelenih površina; privatnih vrtova i okućnica; dječjih igrališta; okoliša škola i  vrtića, turističkih objekata , stambenih naselja te javnih institucija.
  Uz projektiranje nudimo i usluge izvođenja radova te savjetovanja.
 
Četvrtak, 22 Rujan 2016 09:24

Vjencanja

Cvijeće je veoma bitan detalj na vjenčanjima, što je sasvim dovoljan razlog da pristupite vrlo obzirno sa unaprijed definiranim željama i ciljevima. 

Da bi vam dočarali značaj cvijeća na jednom vjenčanju, predočićemo vam cvijetne detalje bez kojih je nemoguće zamisliti jedno vjenčano slavlje, a to je svakako buket mlade, koji može biti i više nego originalan za one malo hrabrije, recimo, sa jestivim vočnim ili čokoladnim detaljima!

Uljepšajte vaš dan bojama i mirisima!

 

Buketi:

 

 

 

Reveri:

 

 

 

Eksterijeri i Vaš dom:


Svaki kutak Vašeg doma ili vrta neka bude uljepšan detaljima usklađenih boja. Originalno aranžirano cvijeće usklađenih boja i detalja neka bude vodilja za Vaš dan.

U ponudi nudimo:

Razne cvijetne aranžmane

Svi artikli potrebni za dekoriranje prostora(ukrasne krletke,ogledala,vaze,bogati svjećnaci i fenjeri...)

Lampice za stabla,svijeće i sl

 

 

 

Svadbena sala:

Bogata i zadivljujuća svadbena sala je najbitnija stavka cijelog vjenčanja, ako ne i najvažnija. Mladenci, rodbina i prijatelji najviše vremena provedu na ovom mjestu te je važno da upravo sala zablista u najbolje mogućem izdanju.

Dekoracija stolova mora biti dobro osmišljena i uklapati se s ostalim detaljima želite li postići vjenčanje iz snova.

Nudimo svježe cvijeće za cjelokupnu salu, ukrasne čaše,fenjeri i krletke, svijeće/svjećnaci,lampice,ogledala i još mnogo toga.


 

 

Četvrtak, 22 Rujan 2016 09:23

Park Luja Šoletića

Park Luja Šoletića u Gružu je jedan od najstarjih dubrovačkih parkova javne namjene s površinom od cca 6 000 m2. Ovaj je park od iznimne važnosti za područje Gruža, jer je na tom području grada jedini zeleni prostor koji bi mogao ponuditi boravak, druženje i igru u prirodnom okružju. Ne smijemo zaboraviti ni njegov turistički značaj budući da se nalazi u neposrednoj blizini luke i buduće marine, kao i autobusnog kolodvora. Mogli bismo reći da gotovo svi turisti koji dolaze organiziranim vidom prijevoza (brodovi, trajekti, autobusi) prvi susret s Dubrovnikom ostvaruju upravo u Gružu. Rekonstrukcija parka Luja Šoletića u Gružu odrađena je u proljeće 2013. godine. Tom prilikom obnovljene su sve sipinske staze i odmorišta, postavljeno novo dječje igralište, uređen prostor za fitness na otvorenom, postavljene kameni stolovi sa klupama te ugrađen sustav za navodnjavanje. Maksimalno su sačuvana sva postojeća stabla i grmlje u parku, formirane su nove rubne živice, cvjetnjaci i travnjaci.

Četvrtak, 22 Rujan 2016 09:23

Park na Obali NikoleTesle

Park na Obali NikoleTesle je dragocjena zelena oaza u prostoru Batale koji se pruža između vrlo prometne ceste i rive. Rekonstrukcija ovog parka rađena je 2014. godine. Ideja je bila smanjiti  postojeću zagušenost prostora visokim grmljem i otvoriti otvorene plohe travnjaka. Formiran je drvored murvi uz rivu, te  drvored pinja uz prometnicu. Potpuno je obnovljeno dječje igralište, formiran je i prostor sa spravama za fitnes na otvorenom. Postavljeni su kameni stolovi s klupama kao i u Gruškom parku koji služe za odmor i druženje. Sve sipinske staze su obnovljene, a neprikladne betonske uklonjene i zamijenjene sipinskom.

 

 

Četvrtak, 22 Rujan 2016 09:22

Križni put na Srđu

2014. godine uređene su i postaje Križnog puta na Srđu. Križni put na Srđu koji vodi od magistrale do tvrđave Imperijal oblikovan je u serpentinama u čijim zaokretištima se nalaze postaje Križnog puta. Postaje su obilježene brončanim reljefima, a postavljene su na kamene postamente trokutnog tlocrtnog oblika. Postamenti se jednom od kateta sljubljuju s brdom i na tom dijelu oblikovane su male površine namijenjene sadnji bilja. Prilikom odabira biljnih vrsta namjera nam je bila oblikovati prostor križnih postaja zavičajnim biljnim vrstama, koje će uz estetsku imati ornamentalnu i simboličku ulogu. Križne poste zamišljene su kao prostor suživota duhovnosti i prirode, odnosno prostor kojeg oplemenjuju biljke spomenute u Bibliji, ali i biljke koje su prirodno zastupljene u sastavu flore padina Srđa. Iz navedenih razloga, u definiranim površinama najprikladnijim se pokazala sadnja maslina i aromatičnog bilja.

Četvrtak, 22 Rujan 2016 09:21

Skverovi na Lapad Stanici

Napravljeno je novo prometno rješenje  na Lapad stanici prilikom kojeg su se formirali novi zeleni otoci u prometnicama. Ideja je bila da se hortikulturnim uređenjem zelenih otoka vizualno povežu zeleni prostori Gruža i Batale i omogući ugodna šetnja za pješake. Kao akcent u prostoru posađena su stara stabla maslina kao svojevstan homage bivšoj tvornici ulja Radeljević koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Spomenuti park na spoju Vukovarske ulice i Ulice dr. Ante Starčevića je bio dosta mračan sa jednim vrlo neuglednim ugostiteljskim objektom. Novim prometnim rješenjem i pretvaranjem dijela Ulice dr. Ante Starčevića u šetnicu, taj se park otvorio i bilo je očito da mu je potrebna rekonstrukcija. Ugostiteljski objekt je uklonjen, uklonjena su i stari bolesni brijestovi, smanjile su se površine pod visokim grmljem. Posađen je drvored murvi, formirana je mala sipinska staza sa klupama, posađene su nove trajnice i formirani cvjetnjaci.

Stranica 1 od 2

Projekti

Kontakt

Vrtlar d.o.o. za javno zelenilo i hortikulturu
Besplatni telefon: 0800 370 370, Fax: 020/642-271
Radno vrijeme jedinica:
Boninovo: pon-sub 7:00-19:00,ned 7:00-13:00

Tel: 020 424 182


Kućica na Pilama: pon-sub 7:30-20:00,ned 7:30-14:00

Rasadnik Zaton: pon-pet 6:00-14:00

Tel: 020 891 379


Cvjećarnica: pon-pet 7:00-16:00,sub 7:00-12:00

Tel: 020 642 274