Vrtlar Dubrovnik d.o.o.

Vrtlar Dubrovnik d.o.o.

Spoj tradicije i novih trendova

Planirate svoj dan iz snova ?

Planirate svoj dan iz snova ?

Važan dio toga svakako su cvjetne dekoracije,a Vrtlar vam nudi kvalitetu,šaroliku ponudu i stručnost. Dogovorite s našim aranžerkama sve što želite i prepustite sve u njihove vrijedne ruke, a vi budite bezbrižni do svog najljepšeg životnog trenutka.

Tradicija i kvaliteta

Tradicija i kvaliteta

bezbroj puta dokazana stručnost Vrtlara i u ovoj će prigodi opravdati vaše povjerenje ...

urednik

urednik

Utorak, 26 Ožujak 2019 13:59

Vukovarska ulica

 

Nakon završenih radova u Vukovarskoj ulici, zeleni otok je rekonstruiran te vraćen istoj lokaciji, ali ovaj put u puno ljepšem i šarenijem ruhu.

 

Ovaj tjedan je završio projekt "Budi mali vrtlar i ukrasi svoj grad". Dječica it DV Gruž,Ciciban te Pile 1 i 2 su imali priliku vidjeti i naučiti djelatnosti naše tvrtke.

U parku Luja Šoletića su mališani iz DV Gruž naučili kako se sadi cvijeće, njegovo održavanje i pravilno ponašanje u parku. Također su se i sami iskušali u aktivnostima koji naši djelatnici vrijedno obavljaju svakodnevno. Ugostili smo DV Ciciban u radionici te prikazali kako se izrađuje buket,što je sve mladencima potrebno na vjenčanju i naučili razne vrste rezanog cvijeća. Naravno, ruža je svima bila poznata i najljepša.

Zadnji dan projekta smo se našli sa DV Pile1 i Pile2 na našoj kućici cvijeća na Pilama. Upoznali smo mališane sa asortimanom,koja se biljka drži vani a koja unutra te kako održavati cvijeće. Upijali su svaku riječ i imali puno znatiželjnih pitanja.

Za kraj našeg druženja sa dječicom, svaki vrtić je na poklon dobio grastu s cvijećem i zahvalnicu što su sudjelovali u projektu "Budi mali vrtlar i ukrasi svoj Grad".

Četvrtak, 16 Ožujak 2017 13:52

Proljeće u našem rasadniku

Dragi sadašnji i budući kupci, želimo Vas obavijestiti da je naš rasadnik u Zatonu procvjetao u pravom smislu te riječi.

Pronađite bilje iz široke ponude rasadnika prema Vašim željama te se ujedno savjetujte i educirajte o pravilnoj njezi odabrane sadnice/biljke. Ukoliko niste u mogućnosti poviriti u rasadnik, i na to smo mislili.

Slobodno nazovite 0800 370 370, naručite što Vam treba, a mi ćemo Vam BESPLATNO dostaviti bilje na neko od naših prodajnih lokacija u gradu. Kućica na Pilama, cvjećara na Boninovu ili Radionica u Kongu (Điva Natali 7) :) Vidimo se!

Petak, 10 Veljača 2017 11:42

Cvjetno Valentinovo

Dan zaljubljenih se bliži, a mi smo Vam i ove godine pripremili široku ponudu poklona za Valentinovo.

Na našim prodajnim mjestima možete kupiti bukete od svježeg cvijeća i po cijenama koja Vama odgovara! Također možete naručiti popularni "FLOWER BOX" tj cvijeće u ukrasnoj kutiji i time osigurati osmijeh voljene osobe.

Vaše poklone možete naručiti telefonom na broj 0800 370 370 ili na našim prodajnim mjestima, a dostava na području grada Dubrovnika je BESPLATNA. Vidimo se! Vaš #vrtlar

Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 07:44

AKCIJA

Dragi naši! Od danas 05.12 kreće akcija popularnih Božićnih zvijezda. Možete ih pronaći na Boninovu, kućici na Pilama te u glavnoj cvjećarnici u ulici Điva Natali 7.

Uz božićno drvce, božićna zvijezda je gotovo neizostavan blagdanski ukras u našim domovima. Svojim prepoznatljivim crvenim listovima pridodaje posebni blagdanski ugođaj.

Vidimo se!

Ponedjeljak, 21 Studeni 2016 13:26

Dubrovački zimski festival

 
Svako godišnje doba u Dubrovniku ima svoje čari i ljepote. Ljeto vrvi od ljudi, parkovi i šetnice cvjetaju u raznim bojama.
No, zima u gradu ima poseban ugođaj.
Upravo zbog toga, Vrtlar se trudi svake godine sve više sugrađanima ispuniti očekivanja. Okićene zidine, miris lovora i divlje naranče, lampice i kugle u svim bojama, božićna drvca te široka ponuda blagdanskih ukrasa, aranžmana i bilja za Vaš dom, vrt, firmu ili poslovni prostor u našim cvjećarnicama.
Vrtlarova uloga u zimskom frstivalu je bitan i jasno vidljiv, jer grad svjetske kulturne baštine će dobiti potpuno drugo ruho, okićen blagdanskom rasvjetom, dekoracijom i biljem.
 
Ponedjeljak, 21 Studeni 2016 09:40

Ponuda božićnih drvca

Bliži se najljepše doba godine, vrijeme Božića i blagdana, kada naš grad posebno zablista.
Ovom prilikom  Vam nudimo Božićna drvca tj Jelke koje će Vam zasigurno ukrasiti Vašu okolinu, poslovni prostor, recepciju i sl.
Narudžbu jelke prema Vašim željama i mogućnostima ( veličina,cijena.. ) možete jednostavno obaviti putem e-maila ili na besplatni broj telefona 0800 370 370.

Mi Vam dostavljamo odabranu jelku na željeno mjesto na području grada. Da bi osigurali da božićna drvca stignu na Vašu adresu na vrijeme, narudžbe primamo do 06.12.2016
Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Petak, 21 Listopad 2016 11:28

Novo ruho cvjećare na boninovu

Iako je Vrtlar d.o.o. tvrtka čija tradicija seže i do 60 godina, redovito se radi na inovaciji i obnovi, kako na javnim zelenim površinama tako i u radnim jedinicama.

U sklopu našeg prodajnog sektora, tu je i svima nam poznata – Cvjećara Boninovo, koja je za klijente na istome mjestu smještena zadnjih 30 godina.

Cvjećara boninovo je ovaj tjedan dobila potpuno novo ruho, gdje će idalje nuditi svježe cvijeće našim sugrađanima u sretnim i tužnim trenucima.

Za Vrtlara je ovo još jedna novost od mnogih kojih se uvelo, i koje tek nadolaze.

Dobro došli i vidimo se!

Petak, 07 Listopad 2016 11:16

Hortikulturno uređenje javnih površina

Vrtlar redovno bez obzira na vremenske uvjete obilazi, uređuje i obnavlja gradske zelene površine da bi našim sugrađanima uljepšali trenutke na otvorenome.

Parkovi, igrališta te šetnice su bitne lokacije na koje smo fokusirani. Kroz godine smo se specijalizirali za više djelatnosti, ali i danas nam je temeljna ona iz koje smo iznikli – održavanje zelenih površina.

Projektiranje, izgradnja, rekonstrukcija ili samo održavanje postojećih površina naša je osnovna djelatnost za koju imamo kvalificiran kadar sa znanjem i dugogodišnjim iskustvom.

Mi smo uvijek otvoreni za primjedbe i sugestije te stojimo na raspolaganju za sva pitanja koja imate.

 

Vaš Vrtlar Dubrovnik

Stranica 1 od 2

Projekti

Kontakt

Vrtlar d.o.o. za javno zelenilo i hortikulturu
Besplatni telefon: 0800 370 370,
Fax: 020/642-271

Radno vrijeme jedinica:

Boninovo: pon-sub 7:00-18:00,ned 8:00-13:00
Tel: 020 424 182

Kućica na Pilama
: pon-sub 7:30-18:30,ned 8:00-13:00

Rasadnik Zaton
: pon-pet 7:00-14:00, sub 07:00 - 12:00
Tel: 020 891 379

Cvjećarnica
: pon-pet pon-pet 7:00-16:00,sub 7:00-12:00
Tel: 020 642 274

Politika Privatnosti

Pravo Na Pristup Informacijama